Wat is Access Consciousness?


Bewustzijn includeert alles en iedereen en veroordeelt niets of niemand.

Ben je er klaar voor om het niveau van keuzes en mogelijkheden, die er beschikbaar zijn voor jou, te vergroten?

Een krachtige tool voor verandering en transformatie

De clearing statement


Wat als een paar rare woorden jouw leven totaal zouden kunnen veranderen?

Als je in de buurt bent van mensen die Access Consciousness classes of telecalls hebben gedaan, zul je ze wellicht wel eens een rare zin die klinkt als Chinees horen zeggen, of wellicht hoor je helemaal niets omdat je brein is versmolten tot een pap. (Voor het geval je het je afvraagt, dit is een positief signaal - het betekent dat de magie van de clearing statement voor je aan het werken is).

Video Poster Image

Als je het onveranderlijke wilt veranderen...

... zou je kunnen beginnen met Access Bars®️ en daarna Access Foundation®️ classes.
Het is de snelste manier om dieper te gaan met meer gemak creëren dan welke modaliteit dan ook.

 

Access Bars®

Zijn ontworpen om meer bewustzijn te creëren voor jou, jouw lichaam en de planeet.

Er zijn 32 punten op het hoofd die, wanneer ze licht worden aangeraakt, meer gemak creëren op verschillende gebieden in jouw leven.

Of je nu over Access Bars hebt gehoord van een vriend of vriendin, op de radio of via een nieuwsbericht, wellicht vraag je je af hoe je dit voor jezelf zou kunnen ervaren?

De Foundation®

Je ontvangt een uitgebreide toolbox die jou zal toestaan om de fundering van beperkingen van waaruit je wellicht nog functioneert te doorbreken en af te breken. Vanuit dit punt kun je een nieuwe fundering gaan opbouwen, eentje van ongelimiteerde mogelijkheden, zodat je een leven kunt gaan creëren waar je daadwerkelijk naar verlangt.

Wat als het mogelijk is om alles te veranderen? Wat als je iets weet wat niemand anders weet? Wat als nu de tijd is om alles te kiezen en uit te drukken waarvoor je hiervoor bent gekomen om te zijn?

ALLE CLASSES & EVENTS MET MOIRA