Ontmoet Moira Bramley

Moira Bramley is een vermogenscoach, prestigieuze investeerder en een gecertificeerde facilitator voor Access Consciousness. Ze heeft meerdere bedrijven, is aandeelhouder van Castello de Casalborgone in Italië, investeerder in El Lugar in Costa Rica en heeft daarbij ook nog een zeer uitgebreide beleggingsportefeuille.

Moira combineert vriendelijkheid met vrijgevigheid van geest door de grenzen van de mogelijkheden te verleggen voor zichzelf en haar cliënten.

Ze groeide op in armoede met een alcoholistische vader. Ondanks dat ze moeilijkheden had op school, nam ze de keuze om een heel ander leven te creëren voor zichzelf en startte haar eerste onderneming in de verkoop van tweedehands meubels toen ze 19 jaar oud was, nadat ze met haar verloofde naar London was verhuisd.

Ze werd opgeleid als interieur ontwerpster en daarna als psychotherapeute, totdat ze zich realiseerde dat toegang hebben tot bewustzijn veel effectiever was dan het oplossen van problemen.

Samen met haar ex-man heeft ze meerdere succesvolle bedrijven opgezet, ze kregen twee zoons en woonden in Schotland, Engeland en Australië. Vanaf haar 50e levensjaar woont Moira zelfstandig in Spanje en Italië. Ze spreekt Engels, Italiaans en de taal van energie.

Ze leeft vanuit intense nieuwsgierigheid en vraagt altijd om meer. Een van haar grootste levensvreugdes is het zijn van een katalysator in het veranderen van mensen hun realiteit.

Na mijn tweede jaar in opleiding tot psychotherapeute stelde ik de vraag: "Wat is er beter en sneller dan dit? Wat werkt er eigenlijk wel?" (Binnen de psychotherapie wordt er veel tijd gespendeerd aan problemen oplossen en het vinden van nieuwe problemen om op te lossen). Ik vond Access Consciousness - dat werkt snel!

We zijn geprogrammeerd om te denken te weten wie we zijn en wat waar is. Maak jij keuzes en gedraag je je op manieren die niet altijd een lonend en bevredigend leven creëren? Leef je veel vanuit gedachtes, gevoelens & emoties?

Heb je interesse om je bewust te worden van een totaal andere manier van zijn en te leren how je in een totaal andere set van mogelijkheden kunt stappen, waarvan je eigenlijk niet dacht dat het mogelijk was voor jou? Vraag je jezelf weleens af: Is dit echt alles? Is dit alles wat er is?

Wat Creëren jouw Keuzes?

Wat is dategen waar je altijd al naar op zoek bent geweest? Al zo lang naar hebt gezocht? Het universum gevraagd hebt om het je te laten zien? Je weet dat er iets anders mogelijk is, ben je bereid om het te kiezen?

Toen ik Access Consciousness vond ontdekte ik een set van tools die mij toegang gaven tot een manier van leven waar ik altijd al naar op zoek was.

Ik begon met niets en op hele jonge leeftijd had ik het beste wat deze realiteit mij kon bieden... echter had ik heel weinig van mezelf.  Wat als het success & de blijdschap waar je naar op zoek bent eigenlijk voorbij gaat aan de standaarden die deze realiteit en maatschappij aanbiedt?

Wat als die leegte met alles wat er ontbreekt aan jouw leven gevonden kan worden voorbij aan de maatstaven voor success die je geleerd hebt?

Ik heet je heel hartelijk welkom om de tools en technieken van Access Consciousness te ontdekken. Van live classes zoals: Access Bars, The Foundation en de 3-daagse Bodyclasses tot online calls zoals: Het Hoe Word ik Geld Werkboek en nog zoveel meer.

De ontdekkingsreis van JOU is ontzettend belonend. Opbloeien in capaciteiten en vaardigheden die je al erg lang verstopt hebt gehouden, die nu klaar zijn om een geschenk en bijdrage te zijn voor jouw leven en de mensen rondom je.

ALL CLASSES & EVENTS WITH MOIRA