Spoznajte Moiro Bramley

Moira Bramley je strokovanjakinja za bogastvo, spretna vlagateljica in certificirana facilitatorica Access Consciousness. Ima več proizvodnih podjetih, je delničarka gradu Castello di Casalborgone v Italiji in investitorica v El Lugar na Costa Rici in ima obsežen naložbeni portfelij.

Moira združuje prijaznost in radodarnost duha s premikanjem meja mogočega zase in za svoje stranke.

Odraščala je v revščini z očetom alkoholikom. Kljub težavam s šolo se je odločila za zelo drugačno življenje in začela svoj prvi posel z nakupom in prodajo rabljenega pohištva pri 19-tih letih, potem, ko se je z bodočim možem preselila v London.

Izšolala se je za notranjo oblikovalko, nato za psihoterapevtko, dokler ni ugotovila, da je dostop do zavesti veliko bolj učinkovit, kot reševanje težav.

Z bivšim možem sta skupaj zgradila zelo uspešna podjetja in imata dva sinova, ki živita na Škotskem, v Angliji in v Avstraliji. Odkar je dopolnila 50 let, je Moira samostojno živela v Španiji in Italiji. Govori angleško, italijansko in energijsko.

Živi z intenzivno radovednostjo in vedno sprašuje po več. Eden njenih največjih užitkov je biti katalizator za spreminjanje realnosti ljudi.

 

Ob koncu drugega letnika usposabljanja za psihoterapevta sem se vprašala: "Kaj je boljše in hitrejše od tega? Pravzaprav, kaj deluje?" (Psihoterapija se preveč časa osredotoča na težave in nato odkriva nove težave) našla sem Access Consciousness - ta deluje hitro!

Programirani smo bili, da mislimo, da vemo kdo smo in kaj je res. Ali sprejemate odločitve in se obnašate na načine, ki ne ustvarjajo vedno koristnega in izpolnjujočega življenja? Ali veliko živite v mislih, občutkih in čustvih?

Ali vas zanima, da se začnete zavedati totalno drugačnega načina bivanja in se učiti kako stopiti v zelo drugačen nabor možnosti od tistih, za katere ste mislili, da so možne za vas? Se kdaj vprašate: Je to vse? Je to vse kar obstaja?

 

Kaj ustvarjajo vaše izbire?

Kaj je tisto, kar ste iskali? Kar iščete že tako dolgo? Vprašate vesolje, naj vam pokaže? Vi veste, da je mogoče še nekaj drugega, ali ste pripravljeni to izbrati?

Ko sem našla Access Consciousness sem odkrila orodja, ki bi mi omogočila način življenja, katerega sem vedno iskala.

Začela sem brez ničesar in že zelo mlada sem imela najboljše, kar je ta resničnost lahko ponudila ... vendar sem imela malo sebe.

Kaj pa, če uspeh in sreča, ki ju iščete, presegata tisto, kar ponujajo standardi te realnosti in družbe?

Kaj pa, če je to praznino tega, kar manjka v vašem življenju, mogoče najti onkraj meril uspeha, o katerem so vas učili?

Toplo vas pozdravljam, da odkrijete orodja in tehnike Access Consciousnessa. Iz seminarjev v živo; Access Bars, Seminarja Temelji in 3-dnevnega seminarja o telesih, do spletnih klicev; Kako postati denarni delovnega zvezka in še veliko več.

Pot odkrivanja vas je neverjetno nagrajujoča. Razcvet kapacitet in sposobnosti, ki ste jih nekoč skrili, lahko sedaj postanejo darilo in prispevek vašemu življenju in življenju tistih okoli vas.

VSI RAZREDI IN DOGODKI Z MOIRO