Kaj pravijo ljudje

Simone Milasas

Moiro Bramley poznam vsaj 10 let. Moira bo direktna in vam bo dala moč, da izberete več na vseh področjih svojega življenja. Ima edinstveno sposobnost, da je ranljiva na kateremkoli področju vašega življenja, za katerega mislite, da imate težave. Prispevala bo k temu, da boste spremenili svojo realnost!

Susanna Mittermaier

Moira je prava kraljica ustvarjanja. Uteleša zavedanje, da je vse mogoče. V njeni prisotnosti dobiš občutek, da je »vprašaj in prejel boš« resničnost, če se tako odločiš.

Lisa Murray

Moiro Bramley ima redek dar, da v vsem najde darilo. Njena sposobnost hvaležnosti je neverjetna. Ne glede na to, ali govori o denarju, bogastvu ali imeti vse, kar si želite, njeno zavedanje o tem, kaj bi se lahko spremenilo ali bilo drugače, ponuja vedno večjo pustolovščino. Pogovori z Moiro vedno prinesejo neprecenljive 'aha' trenutke in igrivo raziskovanje različnih izbir. Tako sem hvaležna za darilo, kar je Moira zame in za svet!

Chiara Dolza

Prijaznost in skrb Lady Moire se ujemajo z veseljem in navdušenjem iz tega sveta! Facilitirala vas bo s humorjem in vas popeljala po neodkritih deželah zavedanja in možnosti. Si upate?

Grace Hart

Bil sem v karierni pokojnini in počutil sem se, kot da sem izguba prostora. Zdaj živim v nagrajenem domu, udeležil sem se številnih dostopnih tečajev, za katere se niti sanjalo ni, da si jih lahko privoščim. Imam svoj avto in najboljše od vsega je to, da to soboto vodim svoj prvi tečaj barov in se dejansko začenjam preživljati kot prispevek k našemu svetu! Kdo bi si mislil, da sem pravzaprav lahko sprememba, na katero je svet čakal. Moira mi je med tečajem denarja postavila samo eno vprašanje in iz tega se prikaže vse zgoraj našteto in še več. Moira TI si darilo, hvala, ker si prostor in energija magije, denarja, prijaznosti v mojem svetu.

Sigrid Welder

S svojim intenzivnim iskanjem, da bi postala več sama, je Moira sijajen zgled za vse iskalce na svetu. Njena odprtost in pripravljenost na spremembe prispeva k vsem okoli nje.

Bi radi bili bolj prisotni in ozaveščeni v svojem življenju? Bi radi napredovali in bili močnejši ter v svojem življenju ustvarili več kot kdaj koli prej? Potem kontaktiraj Moiro.

Sue Cotter

To zadnjo serijo delovnih knjig Kako postati denar sem izbral z Moiro. Na začetku je šlo samo za prejemanje, za povečanje mojega sprejemanja, nato pa se je med serijo vse začelo spreminjati. Obdarovanje sem videl bolj kot kdaj koli prej. Rada obdarujem in nekje sem pozabila, kako rada obdarujem. Moira mi je pokazala nekaj tako drugačnega – nov kraj, do katerega sem dostopal in zdaj živim od tu….ta prostor obdarovanja in prejemanja…..reči, da se je moje življenje spremenilo, je premalo reči. Če želite nekaj spremeniti – ni nujno, da je to finančno, ta serija velja za vse. Ta gospa ima dostop do nečesa, česar nisem nikoli vedel in zdaj imam tudi jaz, to je šele ZAČETEK.

Paula Easton

Priporočam Lady Moira, saj spoznava svoje občinstvo, ima zavest, zaradi katere je zabavno biti prebujen, in mi vedno daje odlična orodja za uspeh na moji poti. Lady Moira me je navdihnila in občudujem bitje, ki ga je ustvarila.

Katya Novisova

Izjave teleklica Kako postati denar Delovni zvezek

Ko sem prišla na klic, sem samo sanjala o nakupu stanovanja in bila je ta čudna ideja, da sploh ni bilo enostavno vedeti, kakšen dom bi to lahko bil, kje najdem denar in kako je to mogoče. In kar sem naredil med temi 10 klici, sem našel popolno, čudovito mesto in ustvaril en projekt na mesec za hipoteko.

 Bilo je veliko sprememb z mojim umom, mojim telesom in življenjem z denarjem, popustljivostjo in samospoštovanjem; to je bila res neverjetna sprememba. In vem, da je to le prvi korak, nato pa je bilo veliko veliko čudežev v smislu prejemanja nekaterih mednarodnih projektov, potovanja v London in na Bali, kjer so me obravnavali kot princeso, kar se še nikoli ni zgodilo na tej ravni milosti prej.

Resnično se vam želim zahvaliti, da ste to organizirali, zahvaliti se želim Moiri za to, kar je delila z nami, in sebi, da sem bil pripravljen to prejeti in izbral. Želim iti na naslednji klic, želim obdržati tega, ker je bil zame zelo intenziven, želim ga prebaviti in iti na naslednjega.

Temelji - Slovenija - Julij 2022

Eva V

To je bilo nekaj drugačnega. Moira ima sposobnost, da se natančno zaveda, kaj se dogaja v vesolju vseh, in se tega loti z lahkotnostjo in lahkotnostjo, ki ustvarja prostor možnosti, onkraj napačnosti ali potrebe po izboljšanju sebe. Odprla mi je vrata, ki sem jih dolgo prosil. ČAROBNO, ODLIČNO IN ZELO PRAGMATIČNO in kako je še boljše od tega?

Veronica

Z Moiro sem šel skozi svoj prvi tečaj Foundation, ki je spremenil vse v mojem življenju: denar, odnos, razumevanje in sprejemanje mojih sposobnosti Xmen.

In tisti julijski tečaj je bil moj prvi temelj, ki sem ga ves dan prevajal sam. In to je bila neverjetna izkušnja, spoznal sem, koliko lahkotnosti in prostora lahko imam z intenzivnostjo v svetovih drugih ljudi.

Kot da sem to vedel že prej, a sem prejel šele tokrat.

Temelji z Moiro zame tudi o zelo globoki in resnični zavezanosti vašemu življenju, vaši realnosti in vašemu zavedanju. Gre za poštenost do sebe, ko resnično začnete videti dnevni red ljudi in lahko v eni sekundi spremenite poljubno razpoloženje ali intenzivnost zavedanja telesa.

In po tej podlagi sem naslednji dan prvič plezal v gore po resni poškodbi gležnja. Bilo je tako lahkotno. Morda sem izbrala več občestva s svojim telesom in videla, kje se še vedno branim in izogibam intimnemu pogovoru z lastnim telesom. Tako se je res nekaj spremenilo na fizični ravni.

Najlepša hvala, sijajna Lady Moira😍

Tatjana J

Kot drugi (ali tretji, če štejem Global F.) temeljni razred po enem letu intenzivne poti dostopa, sem dal namen, da je to nova osnova po vsem, kar sem nadaljeval v prejšnjem letu (največ presenečenj in intenzivni procesi so bili povezani med plamensko dušo, številnimi entitetami, demoni, portalom, zdravljenjem drugih brez zavestne izbire itd.) in postavljanje novih temeljev tudi za/z otroki.

Ni bilo po pričakovanjih, saj Moira odpira, obdaruje in kaže nov prostor: nežna, velikodušna, umirjena, ranljiva, ki mi omogoča, da vskočim z dovoljenjem ter zaznavam in sprejemam od vseh vidnih in nevidnih sodelavcev v razredu. To je bilo veliko več kot klasični osnovni razred po knjigi.

Z lahkoto in prizanesljivostjo (po mnogih brezrazrednih sem) sem nas prvič zaznala kot ekipo, kot čarobni orkester lepih duš, njihovih otrok in psov, kjer je vsak prispeval in smo bili ENO. Ali je to samo moje dojemanje, sprememba in dovoljenje ali sposobnost moderatorja?

Moje telo se je dan po pouku odzvalo z glavoboli; med potovanjem po domovini so mi zatekle noge, saj je moje telo začelo spontano zdraviti družinske člane in sem se z vsemi temi simptomi soočala drugače z zavedanjem, brez reakcije ali strahu (ki je bil prisoten pred poukom v primeru takšnih simptomov) in se spreminjam v kratkem času z vprašanji.

Hvala Moira in hvala vsem lepim bitjem za čarobne in življenja spremenljive 4 dni na Bledu! Ljubim vas vse!!!

 Elise H

Whoohooooo veliko sprememb v mojem načinu razmišljanja. Postavljam več vprašanj in izbiram, kar želim. In se sprašujem, zakaj se držim stvari? Zaradi tega je življenje veliko lažje, zabavno in lahkotno.

Carolena V

Moirine ozaveščenosti, energije in pomoči ni mogoče opisati z besedami, prav tako je bila ta fundacija. Po 4 dneh sem prišel stran s toliko prostora in lahkotnosti v svojem vesolju in veliko več od sebe. Hvala Moira. Neizmerno sem hvaležen za to, kar si, in da sem te spoznal.

Ute S

Moirino posredovanje – super prijazno, a zelo jasno in na mestu – je neverjetno in tako spodbudno. Zaznava, kaj se dogaja v vašem svetu, in je z vami skozi vaš proces spreminjanja. V teh štirih dneh sem odpihnil delce temeljev svojega življenja in zagledal, koliko več je mogoče. Hvala vam!

Video Poster Image