Wat mensen zeggen

Simone Milasas

Ik ken Moira Bramley al langer dan tien jaar. Moira is erg direct en zal je in je kracht zetten om grootser te kiezen op allerlei gebieden in jouw leven. Ze heeft een unieke capaciteit om kwetsbaar te zijn met ieder gebied van jouw leven waarin je denkt een probleem te hebben. Ze zal werkelijk bijdragen aan het veranderen van jouw realiteit!

Susanna Mittermaier

Moira is een ware koningin der creatie. Ze belichaamt het gewaarzijn dat alles daadwerkelijk mogelijk is. In haar aanwezigheid zul je merken dat "vraag en je zult ontvangen" een mogelijke realiteit is, als je daarvoor kiest.

Lisa Murray

Moira Bramley bezit een unieke manier van het vinden van het geschenk in welke situatie dan ook. Haar capaciteit met dankbaarheid is fenomenaal. Of ze het nu heeft over geld, rijkdom, of het ontvangen van alles wat je maar wilt, haar gewaarzijn van wat er zou kunnen veranderen of anders zou kunnen zijn biedt een non-stop expansief avontuur. Gesprekken met Moira zullen je altijd onbetaalbare "aha momenten" en een speelse exploratie van verschillende keuzes geven. Ik ben ontzettend dankbaar voor het geschenk wat Moira is voor mij en de wereld!

Chiara Dolza

De vriendelijkheid en zorgzaamheid van Lady Moira staan gelijk aan een niveau van vreugde en enthousiasme voorbij aan deze wereld. Ze zal je faciliteren met geweldig veel humor, nonchalance en met je mee reizen naar de onontdekte werelden van bewustzijn en mogelijkheden. Als je durft.

Grace Hart

Ik was met pensioen en voelde me nutteloos en alsof ik niks meer waard was. Ik woon nu in een prachtig huis en heb veel Access classes gevolgd waarvan ik dacht dat ik deze nooit zou kunnen betalen. Ik heb mijn eigen auto, en het beste van alles, komende zaterdag faciliteer ik mijn eerste Access Bars class en kan ik geld verdienen met het zijn van een bijdrage aan onze wereld! Wie had dat ooit gedacht, dat ik daadwerkelijk de verandering zou kunnen zijn waar de wereld al zo lang op heeft gewacht. Moira stelde mij maar één vraag tijdens een class over geld en vanuit daar is alles wat ik hierboven heb verteld verschenen en er verschijnt nog steeds zoveel meer. Moira JIJ bent een geschenk, dank je wel dat je de ruimte en energie van magie, geld en vriendelijkheid bent in mijn wereld.

Sigrid Welder

Door haar intense zoektocht naar het zijn van meer van zichzelf is Moira een fantastisch voorbeeld voor alle zoekenden in deze wereld. Haar openheid en bereidheid om te veranderen draagt bij aan iedereen om haar heen.

Zou je graag meer present, aanwezig en bewust willen zijn in jouw leven? Zou je graag meer in je kracht gaan staan, meer potent zijn en meer creëren in jouw leven dan je ooit hebt gedaan? Neem dan contact op met Moira.

Sue Cotter

Ik koos voor de afgelopen Hoe Word ik Geld Werkboek serie met Moira. In het begin ging het over ontvangen, mijn ontvangen vergroten en daarna begon er van alles te veranderen gedurende de opeenvolgende weken. Ik kon veel meer zien over schenken dan ooit tevoren. Ik vind het ontzettend leuk om een geschenk te zijn en ergens was ik vergeten hoezeer ik van schenken hou. Moira liet mij iets totaal anders zien - een nieuwe ruimte waar ik toegang toe kreeg van waaruit ik nu functioneer... de ruimte van schenken en ontvangen... om te zeggen dat mijn leven is veranderd zou een understatement zijn. Als je graag iets wilt veranderen - het hoeft niet eens financieel te zijn want deze serie werkt door op alles in jouw leven. Deze dame heeft toegang tot iets wat ik nooit wist dat bestond, en nu weet ik het wel en het is alleen nog maar het begin van nog zoveel meer.

Paula Easton

Ik zou Lady Moira sterk aanbevelen omdat ze de ruimte neemt om alle mensen die deelnemen aan haar classes echt te leren kennen, ze gewaarzijn heeft van dingen die met plezier aan het licht willen komen en ze altijd veel leuke tools aanbiedt om meer succesvol te zijn op jouw reis. Lady Moira heeft mij geinspireerd en ik bewonder haar werkelijke zijn wat zijn heeft gecreëerd.

Katya Novisova

Hoe Word Ik Geld Werkboek Getuigenis

Toen ik startte met deze serie, droomde ik over het kopen van mijn eigen appartement en het gekke idee dat het niet gemakkelijk was om zelfs ook maar te weten wat voor type woning dit zou kunnen zijn, waar ik het geld vandaan zou halen en hoe dit ooit mogelijk zou zijn voor mij. Gedurende deze 10 calls vond ik een perfecte, prachtige plek om te wonen en creëerde ik één project per maand om de hypotheek te kunnen betalen.

Er waren ontzettend veel veranderingen in mijn mind, mijn lichaam en manier van zijn met geld, genot en zelfrespect, het heeft voor een fenomenale verandering gezorgd. Ik weet dat dit alleen nog maar de eerste stap is en er zijn ontzettend veel wonderlijke dingen gebeurd na deze class, zoals een aanbod voor meer internationale werkprojecten, reizen naar Londen en Bali, waar ik behandeld werd als een prinses, wat nog nooit eerder met zoveel gratie heeft plaatsgevonden.

Ik ben ontzettend dankbaar voor het bestaan van deze serie en ik wil Moira persoonlijk bedanken voor alles wat ze met ons gedeeld heeft en ik ben mezelf ook dankbaar voor de bereidheid om het te ontvangen en kiezen. Ik zou heel graag meedoen aan de volgende serie, en deze blijven herluisteren omdat het erg intens was voor mij. Ik zou het graag willen plaatsen en meteen ook gaan voor de volgende serie.

Foundation - Slovenie - Juli 2022

Eva V

Dit was echt iets totaal anders. Moira heeft de capaciteit om nauwkeurig aanwezig te zijn met alles wat er speelt in de werelden van de deelnemers en het vervolgens te addresseren met lichtheid en gemak, wat een ruimte opent van mogelijkheden, voorbij aan verkeerheid of het moeten werken aan jezelf. Ze heeft een deur voor mij geopened waar ik al heel lang om vroeg. MAGISCH, FENOMENAAL & ONTZETTEND PRAKTISCH en hoe wordt het nog beter dan dit?

Veronica

Ik deed mijn eerste Foundation class bij Moira en het heeft echt alles in mijn leven veranderd; geld, relaties, het ontvangen en begrijpen van mijn X-men capaciteiten.

De Foundation class in juli 2022 was mijn allereerste Foundation class en ik vertaalde een volledige dag, helemaal alleen. Het was een geweldige ervaring, ik zag in hoe ik gemak en ruimte kon zijn met de intensiteit van anderen.

Ik wist altijd al dat ik dit mogelijk was, alleen nu kon ik het echt ontvangen.

Foundation class met Moira gaat voor mij ook over een diepe en ware commitment aangaan met jezelf met betrekking tot je leven, jouw realiteit en jouw gewaarzijn. Het gaat over eerlijk zijn met jezelf, het zien van de geheime agenda's van anderen en het ogenblikkelijk kunnen veranderen van je stemming en de intensiteit van het gewaarzijn van je lichaam.

Na deze class kon ik de dag erna gaan bergklimmen na een vrij heftige blessure te hebben gehad aan mijn enkel. Ik had er zoveel gemak mee. Ik koos wellicht voor meer communie met mijn lichaam en zag waar ik nog intimiteit aan het verdedigen en vermijden was met mijn eigen lichaam. Het heeft dus ook op fysiek niveau erg veel veranderd.

Duizend maal dank, geweldige Lady Moira!😍

Tatjana J

Dit was mijn tweede (of zelfs derde als ik Global Foundation meetel) foundation class na een intensieve Access reis van één jaar. Het was belangrijk om de intentie te zetten dat dit een geheel nieuwe foundation was na alles wat ik al had gevolgd in het afgelopen jaar (de meeste verrassende en intensieve processen gingen over tweelingzielen, entiteiten, demonen, portalen, en het zijn van een heler zonder hier bewust in te kiezen etc.) en ook het zetten van een nieuwe fundering met en voor de kinderen.

Het was totaal anders dan ik had verwacht, omdat Moira een nieuwe ruimte opende, schonk en liet zien. Een zachte, gulle, vredige en kwetsbare ruimte die mij toestond om erin te duiken met toelating en om te kunnen waarnemen en ontvangen van alle zichtbare en niet zichtbare bijdragers aan de class. Het was zoveel meer dan de reguliere Foundation class zoals het hoort.

Met gemak en toelating (na de vele classes die ik had gevolgd) kon ik voor het eerst iedereen als team waarnemen, een magisch orkest van prachtige wezens, hun kinderen en huisdieren, waarbij een ieder een bijdrage was op zijn of haar eigen manier en we eenheid vormden. Is dit gewoon mijn perspectief, verandering en toelating of de capaciteit van de facilitator?

Mijn lichaam reageerde met hoofdpijn de dag na de class; en onderweg naar huis kreeg ik gezwollen benen omdat mijn lichaam automatisch familieleden begon te helen. Ik werd aanwezig met al deze symptomen zonder in reactie te gaan of in angst te schieten (voor deze class werd ik altijd erg angstig als dit soort dingen verschenen) en ik kon het met gemak in korte tijd veranderen door vragen te stellen.

Dank je wel Moira en dank je wel aan alle prachtgie wezens voor de magie en levensveranderende vier dagen in Bled. Ik hou van jullie allemaal!

 Elise H

Woooohoooo zoveel verandering in mijn manier van denken. Ik stel meer vragen en kies wat werkt voor mij. Ik stel mezelf de vraag waarom ik zoveel aan dingen vasthou. Dit maakt het leven veel gemakkelijker, plezieriger en lichter voor mij.

Carolena V

Het gewaarzijn van Moira, haar energie en facilitatie zijn voorbij aan wat woorden kunnen omschrijven en zo ook met deze Foundation class. Na deze vier dagen was er zoveel meer ruimte en gemak in mijn universum en veel meer van mij. Dank je wel Moira, ik ben je immens dankbaar voor wat je bent en dat ik je heb ontmoet.

Ute S

De facilitatie van Moira - super vriendelijk, en tegelijk helder en to-the-point - is geweldig en zo voedzaam. Ze neemt waar wat er gaande is in jouw wereld en is er volledig aanwezig met je gedurende jouw verandering. Ik heb zoveel grote delen van de beperkende fundering van mijn leven losgelaten in die vier dagen en heb een glimpse kunnen opvangen van hoeveel meer er daadwerkelijk mogelijk is. Dank je wel!

Video Poster Image